Metode de livrare si de plata

Metode de livrare

Livram numai in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier. Costul livrarii este de 20 lei (TVA inclus) si va fi suportat de catre Client. In cazul in care firma de curierat va majora tariful de livrare, vom modifica acest pret si te vom informa. Majorarea de pret este aplicabila tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii. 

Livrarea se efectueaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la data confirmariii comenzii. Daca, din orice motiv, nu vom putea livra produsele in termenul stabilit, te vom anunta si iti vom oferi posibilitatea de a continua cu achizitia, stabilind o noua data de livrare sau de a anula comanda, cu restituirea intregii sume platite. 

Produsele se considera livrate atunci cand se obține o semnatura de primire a acestora, la adresa de livrare convenita.

Comenzile a caror valoare depaseste 100 lei vor fi livrate gratuit in toata tara.

Programul de livrare a comenzilor este de luni pana vineri. Te rugam sa retii ca nu livram sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale. 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat curierul, intra in posesia fizica a produselor comandate. 

Metoda de plata

Magazinul online www.ilsignore.ro iti pune la dispozitie plata la livrare prin sistem ramburs (achitarea in numerar a contravalorii comenzii direct curierului care realizeaza livrarea coletului).