Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

Produsele se returneaza impreuna cu FORMULARUL DE RETUR pe care il gasesti pe site. In cazul in care nu ai un FORMULAR DE RETUR, te rugam sa mentionezi in coletul cu care ne returnezi produsele: datele de identificare (nume, prenume, adresa la care au fost livrate produsele, e-mail si numarul de telefon), lista cu produsele returnate, modalitatea in care doresti returnarea (schimbarea sau returnarea contravalorii produselor) si detalii privind contul in care doresti primirea banilor, daca este cazul. 

Produsele returnate trebuie sa nu prezinte semne de uzura, mai mult decat uzura determinata de gestionarea obisnuita a produselor achizitionate (ex. acela care reiese din necesitatea de masurare). In caz de returnare a unui produs deteriorat sau care poarta semne de uzura ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, FAROM poate retine de la Client o suma de bani care sa acopere costul deteriorarii sau uzurii produsului, aceasta urmand a fi dedusa din suma de bani pe care FAROM urmeaza sa o restituie Clientului.

Adresa retur produse : Municipiul Calarasi, Strada Nicolae Titulescu nr. 15, BL. Centru de Calcul, parter, jud. Calarasi.

Modalitate retur: prin posta sau curier la adresa de retur, costurile returului fiind suportate de catre Client. 

Dupa primirea coletului iti vom transmite un e-mail de confirmare. Cererile de retur vor fi solutionate in termen de 14 zile de la data primirii produselor. Poti primi detalii despre starea returului contactandu-ne la adresa de e-mail: faromlider@gmail.com.

Nu suntem responsabili de utilizarea defectuoasa a produselor, care nu corespunde indicatiilor de pe ambalaj sau instrucțiunilor de utilizare.